Telefoonservice Groningen | Verbeter uw bereikbaarheid

Moeilijk bereikbaar?

Laat de experts u helpen!

Telefoonservice Groningen? Klanten benaderen uw bedrijf in Groningen vaak via de telefoon. We weten immers dat een telefoontje sneller beantwoord is dan een e-mailtje. Bij enorme groei en extra drukte, kan het echter voorkomen dat dit niet het geval is. De uitspraak 'De beller is sneller' valt in het niet en uw telefoontjes blijven onbeantwoord. De nachtmerrie natuurlijk van iedere ondernemer. Voor sommige bedrijven in Groningen is het echter niet druk genoeg om een extra personeelslid aan te nemen puur voor de telefoon. 

Voor deze piekmomenten kunt u een beroep doen op de telefoonservice van Officion.

Neem contact met ons op
Telefoonservice Groningen

GEWOON DOORSCHAKELEN

Bent u in gesprek, niet bereikbaar of heeft u even geen zin om uw werkzaamheden te onderbreken? Dan kunt u gewoon uw telefoon doorschakelen naar ons. Wij nemen de telefoon aan met uw firmanaam en registreren alle gesprekken in ons zelf ontwikkelde veilige software. Telefoonservice Groningen van Officion: voor alle ondernemers in Groningen die hun telefonische bereikbaarheid willen verbeteren!

Dat wil ik!

Hoe werkt de telefoonservice van Officion?

Officion ondersteunt bedrijven waar zij dit willen. In hoofdzaak gaat het daarbij om het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid door te fungeren als telefoniste op afstand. Wij beantwoorden namens uw bedrijf de binnenkomende telefoontjes en proberen de beller te voorzien van een antwoord. Kunnen wij geen antwoord geven op de vraag van de beller, dan zullen wij een notitie voor u achterlaten met daarin de gewenste vervolgactie. Deze notities maken wij in een door ons ontwikkelde online portal. In uw eigen klantomgeving vindt u de details van ieder gesprek wat wij voor u aannemen.

Ook de gewenste vervolgactie vindt u hier terug. Wanneer er een gesprek heeft plaatsgevonden, ontvangt u per mail of sms hier een notificatie van. Zo kunt u zelf - goed gebrieft - contact opnemen met uw klanten en relaties in de wetenschap dat uw beschikbaarheid geen moment ter discussie heeft gestaan.

De telefonische antwoordservice van Officion bieden wij hoofdzakelijk voor twee verschillende situaties. Het is mogelijk om al uw telefonische oproepen naar ons door te laten schakelen, waardoor wij fungeren als telefoniste op afstand. Daarnaast is het mogelijk om op piekmomenten of op momenten dat u zelf niet bereikbaar bent de telefoon naar een medewerker van Officion door te laten schakelen, waardoor uw klanten te allen tijde iemand te spreken krijgen. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u een pakket bieden wat hierop aansluit.

VEEL ERVARING...

Telefoonservice Groningen is een onderdeel van het totaal pakket wat door Officion wordt aangeboden. Zoals eerder benoemd is Officion erop gericht om ondernemers uit Groningen te ondersteunen bij secretariële taken. Dit doen wij hoofdzakelijk met onze telefoon antwoordservice, maar ook andere secretariële taken die op afstand kunnen worden gedaan, kunnen wij voor u uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beantwoorden van mail, het verwerken van post, het uitwerken van offertes of het verzorgen van kopieerwerk.

De medewerkers van Officion hebben veel ervaring als secretaresse op afstand voor bedrijven uit zeer uiteenlopende branches. Dit doen zij op professionele en zeer discrete wijze. Bij Officion kunt u dus terecht voor zowel telefonische antwoordservice als secretariële ondersteuning op afstand. Maar ook secretariële ondersteuning op locatie behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Telefoonservice Groningen

Waarom u voor

Officion zou moeten kiezen

  • Veel ervaring in een groot aantal branches
  • Professionele ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft
  • Klein team waardoor wij zeer discreet zijn
  • Online klantomgeving voor alle gespreksdetails
  • Loop geen potentiële klanten meer mis
Ja! Ik kies ook voor Officion

ONZE REFERENTIES

LIEGEN ER NIET OM

Wij vinden het fijn als onze klanten tevreden zijn. Daar gaan we voor, iedere dag! Hieronder wat uitspraken. We gaan er bijna van blozen!

Jaren mee samen gewerkt. Ik ben praktijk voor fysio en heb met volle tevredenheid met Aletta en Petra samengewerkt. Professioneel, correct en goede prijs:kwaliteit verhouding.
'Zeer professioneel en prettig persoonlijk'

Gedegen en solide secretariaat- en antwoordservice. Maandag tot en met vrijdag staan ze telefonisch van 8.30 - 17.00 uur voor mijn praktijk paraat om zo nieuwe klanten in te plannen, bestaande afspraken te cancelen of te verwijderen.

Vandaag kreeg ik het zoveelste compliment over de wijze waarop jullie de mensen te woord staan!

Ik krijg altijd complimenten over de manier waarop men te woord wordt gestaan en ervaar het altijd als heel professioneel, representatief en to the point.  En ik vind het ook wel stoer natuurlijk.

 

Neem gerust contact met ons op