Telefoon antwoordservice | Vriendelijk en discreet.

Niet langer

gestoord worden?

Heeft u wel eens nagedacht over een telefoon antwoordservice in uw bedrijf? Telefoon antwoord service kan namelijk heel veel doen voor uw bedrijf.

Veel van het klantcontact verloopt via de telefoon. Wat als jouw bedrijf te kampen krijgt met groei door de aantrekkende economie waardoor je de vraag aan telefonisch contact niet kunt bijhouden? Of wat als jouw bedrijf te maken heeft met piekmomenten in het telefonisch contact, maar de piekmomenten niet voldoende zijn om structureel een extra telefoniste in uw bedrijf aan te nemen? Of als u als zelfstandige werkt en u een oplossing zoekt om niet langer gestoord te worden tijdens uw werkzaamheden?

Herkent u zich in één van de bovenste situaties? Dan is de telefoon antwoordservice van Officion een perfecte oplossing voor u. Lees er hieronder meer over.

Neem contact met ons op
telefoon antwoordservice

telefoniste op afstand

Officion is een bedrijf gericht op het ondersteunen van ondernemers waar zij dit kunnen gebruiken. Dit doen wij voornamelijk door het bieden van telefoon antwoord service. In hoofdlijnen bieden wij hierin twee verschillende diensten. Allereerst is er de mogelijkheid om al uw inkomende telefoontjes naar ons door te laten schakelen. In dat geval functioneren wij met onze telefoon antwoord service als een telefoniste op afstand.

Maar het is ook mogelijk om enkel op piekmomenten of wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om uw telefoon te beantwoorden de oproepen naar ons door te schakelen. Zo fungeert onze telefoon antwoord service als een soort buffer waardoor uw klanten altijd iemand aan de telefoon krijgen.

Wat uw situatie dus ook is, de telefoon antwoordservice van Officion biedt een antwoord op uw wensen.

Neem contact met ons op

Wat gebeurt er met doorgeschakelde oproepen?

Wanneer een oproep naar één van de medewerkers van Officion wordt doorgeschakeld, nemen wij de telefoon op namens uw bedrijf. Wij staan de beller op professionele wijze te woord en proberen een antwoord te geven op de vraag van de beller. In een door ons ontwikkelde online omgeving noteren wij het gesprek, waardoor alles wat besproken is later teruggelezen kan worden.

Wanneer er een gesprek heeft plaatsgevonden, wordt u hier per mail of sms van op de hoogte gesteld. Door in te loggen op uw eigen online klantomgeving, kunt u alle details van het gesprek vinden en ziet u ook de gewenste vervolgactie die aan het gesprek gekoppeld is. Op een moment dat het u schikt, kunt u vervolgens uw klant of relatie - goed gebrieft - terugbellen in de wetenschap dat uw bereikbaarheid niet ter discussie heeft gestaan. Wel zo prettig, vindt u niet?

KLEINSCHALIG...

Officion is een kleinschalig bedrijf gevestigd in het hart van Drenthe (Beilen). Bij ons werken uitsluitend medewerkers met ervaring op het gebied van telefoonbeantwoording op afstand. Door onze kleinschaligheid kunnen wij te allen tijde professionaliteit en discretie garanderen. Naast het bieden van telefonische antwoordservice, bieden wij ook secretariële ondersteuning op afstand.

Wij kunnen voor u de boekhouding verzorgen, kopieerwerk doen, e-mail bijhouden en offertes uitwerken. Maar ook andere secretariële taken die op afstand uit te voeren zijn, kunnen wij voor u verzorgen. In overleg behoort ook secretariële ondersteuning op locatie tot de mogelijkheden. Officion is een veelzijdig bedrijf, maar één ding staat bij ons altijd centraal: wij ondersteunen u graag waar en wanneer u dat wilt.

Neem contact met ons op
Telefoon antwoord service

Waarom u voor

Officion zou moeten kiezen

  • Veel ervaring in een groot aantal branches
  • Professionele ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft
  • Klein team waardoor discretie gewaarborgd blijft
  • Online klantomgeving voor alle gespreksdetails
  • Uw klanten en relaties krijgen altijd iemand aan de telefoon
Neem contact met ons op

ONZE REFERENTIES

LIEGEN ER NIET OM

Wij vinden het fijn als onze klanten tevreden zijn. Daar gaan we voor, iedere dag! Hieronder wat uitspraken. We gaan er bijna van blozen!

Jaren mee samen gewerkt. Ik ben praktijk voor fysio en heb met volle tevredenheid met Aletta en Petra samengewerkt. Professioneel, correct en goede prijs:kwaliteit verhouding.
'Zeer professioneel en prettig persoonlijk'

Gedegen en solide secretariaat- en antwoordservice. Maandag tot en met vrijdag staan ze telefonisch van 8.30 - 17.00 uur voor mijn praktijk paraat om zo nieuwe klanten in te plannen, bestaande afspraken te cancelen of te verwijderen.

Vandaag kreeg ik het zoveelste compliment over de wijze waarop jullie de mensen te woord staan!

Ik krijg altijd complimenten over de manier waarop men te woord wordt gestaan en ervaar het altijd als heel professioneel, representatief en to the point.  En ik vind het ook wel stoer natuurlijk.

 

Neem gerust contact met ons op