Telefoonservice advocaten | Mis geen belangrijke telefoontjes.

Ondersteuning

op afstand voor uw advocatenkantoor

Druk, druk, druk. Het levensmotto van de gemiddelde advocaat. Er is altijd wel iets te doen, ongeacht of we daar wel of geen tijd voor hebben. We richten ons op de dingen waar we goed in zijn en proberen op een zo efficiënt mogelijke manier onze werkzaamheden in goede banen te leiden. Een telefoontje kan u op zo’n moment niet echt gebruiken, maar u weet nooit wie er aan de andere kant van de lijn hangt natuurlijk. Het zou dan ook zonde zijn om de telefoon niet te beantwoorden, het telefoonnummer van uw concurrent is namelijk zo gevonden.

Neem contact met ons op
telefoonservice advocaten

PROFESSIONEEL EN DISCREET

Die paar telefoontjes op een dag die u misloopt. Dat levert best wat stress op, maar het is nu ook weer niet voldoende om een nieuw personeelslid voor aan te nemen. Was er maar een telefoonservice voor advocaten, die uw telefoontjes opneemt maar niet bij u in dienst is. Niet getreurd, dat bestaat. Officion is een bedrijf dat voor u de telefoon beantwoordt, op afstand. De telefoonservice bestaat uit twee dames die de telefoon beantwoorden namens uw bedrijf. In een online omgeving documenteren zij alle gesprekken en zij zorgen ervoor dat alles wat besproken wordt in een logboek komt te staan. Terugbelverzoeken worden aan u teruggekoppeld. Op die manier wordt de telefoon altijd beantwoord en wordt de boodschap in ontvangst genomen. Dat allemaal op een vriendelijke wijze, waardoor uw bedrijf optimaal gerepresenteerd wordt. Het kan namelijk maar zo de eerste indruk zijn.

Neem contact op

'Telefoonservice advocaten': representatief en efficiënt

Naast telefoonbeantwoording kan Officion ook secretariële ondersteuning bieden. Zo kunnen wij ook uw e-mail bijhouden, offertes bijwerken of uw agenda beheren. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen. Mocht u in de piekmomenten extra ondersteuning kunnen gebruiken, dan kunt u uitstekend gebruikmaken van onze diensten. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Onze lijntjes zijn kort, mogen we die van u ook korter maken?

 

Neem gerust contact met ons op