Telefoonservice makelaardij | Geen telefoontje meer missen?

TELEFOON

Beantwoording

TELEFOON

Beantwoording

Kampt uw bedrijf met flinke groei waardoor u het aantal inkomende telefoontjes niet langer bij kunt houden?

Lees verder

SECRETARESSE

SERVICE

SECRETARESSE

SERVICE

Wat uw situatie ook is, Officion is gespecialiseerd in het bieden van secretariële ondersteuning op afstand

Lees verder

AGENDA

Beheer

AGENDA

Beheer

Meer tijd nodig? Ook met agendabeheer kunnen wij uw bedrijf ondersteunen.

Lees verder

OUTBOUND

BELLEN

OUTBOUND

BELLEN

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor inbound telefoongesprekken...

Lees verder

Druk als makelaar?

Wij ondersteunen professioneel

Telefoonservice makelaardij? De makelaardij is een drukke business. Zeker met de aantrekkende huizenmarkt draaien veel makelaars lange dagen. Bezichtigingen, taxaties, het is dagelijkse routine die ervoor zorgt dat u met enige regelmaat niet beschikbaar bent voor mensen die u proberen te bellen. Vervelend als het om een simpel telefoontje gaat, maar nog vervelender als het om een aanvraag voor een bezichtiging of een bod op een pand gaat. Dat soort telefoontjes wilt u natuurlijk niet onbeantwoord laten. Bij Officion begrijpen wij dat goed.

Onze medewerkers hebben veel ervaring binnen de makelaardij branche en zijn ervoor om de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf te verbeteren met 'Telefoonservice Makelaardij'. 

Neem contact met ons op
Telefoonservice makelaardij | Geen telefoontje meer missen?

Gericht om u te ontzorgen

Bij Officion vindt u geen grootschalig personeelsbestand. Persoonlijkheid, discretie en professionaliteit zijn onze kernwaarden. Hoe wij dit realiseren? Simpel, wij werken met twee vaste en zeer ervaren medewerkers. Onze kleinschaligheid zorgt ervoor dat we constant dezelfde kwaliteit kunnen blijven garanderen en dat uw klanten altijd door dezelfde twee medewerkers geholpen worden.

Neem contact met ons op

Wat heeft Officion u als makelaar nog meer te bieden?

Niet alleen voor de telefoonservice kunt u bij ons terecht. Ook administratieve taken zoals het beantwoorden van de mail, afhandeling van post, kopieerwerk en het uitwerken van brieven en offertes kunnen wij voor u verzorgen. Met onze ruime ervaring in de makelaardij branche bent u verzekerd van een professionele afhandeling van telefoontjes en andere administratieve taken voor uw makelaarskantoor.

Kortom, wij bieden de mogelijkheid tot volledige secretariële ondersteuning en telefonische antwoordservice op afstand voor uw makelaarskantoor waardoor u met een gerust hart van kantoor weg kunt.

Waarom u voor

Officion zou moeten kiezen

  • Veel ervaring in de makelaardij
  • Professionele ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft
  • Klein team waardoor wij zeer discreet te werk kunnen gaan
  • Online klantomgeving voor alle gespreksdetails
  • Uw bellers krijgen altijd iemand te spreken
  • Bel zelf goed gebrieft uw bellers terug op een moment dat het u schikt
  • Loop geen potentiële klanten meer mis
Neem contact met ons op

ONZE REFERENTIES

LIEGEN ER NIET OM

Wij vinden het fijn als onze klanten tevreden zijn. Daar gaan we voor, iedere dag! Hieronder wat uitspraken. We gaan er bijna van blozen!

Jaren mee samen gewerkt. Ik ben praktijk voor fysio en heb met volle tevredenheid met Aletta en Petra samengewerkt. Professioneel, correct en goede prijs:kwaliteit verhouding.
'Zeer professioneel en prettig persoonlijk'

Gedegen en solide secretariaat- en antwoordservice. Maandag tot en met vrijdag staan ze telefonisch van 8.30 - 17.00 uur voor mijn praktijk paraat om zo nieuwe klanten in te plannen, bestaande afspraken te cancelen of te verwijderen.

Vandaag kreeg ik het zoveelste compliment over de wijze waarop jullie de mensen te woord staan!

Ik krijg altijd complimenten over de manier waarop men te woord wordt gestaan en ervaar het altijd als heel professioneel, representatief en to the point.  En ik vind het ook wel stoer natuurlijk.

 

Neem gerust contact met ons op