Telefoonservice Advocatuur voor betere telefonische bereikbaarheid

Secretaresse

op afstand voor uw advocatenkantoor

Bij grote advocatenkantoren kan het voorkomen dat er piekmomenten zijn waardoor niet alle telefoontjes kunnen worden beantwoord. Een extra telefoniste aannemen speciaal voor deze piekmomenten is een mogelijkheid, maar hier kan 'Telefoonservice Advocatuur' van Officion uitkomst bieden. Wanneer een piekmoment zich voordoet, worden de telefoontjes automatisch doorgezet naar de medewerkers van Officion. Wij nemen vervolgens namens uw bedrijf de telefoon op en staan de persoon in kwestie op professionele en discrete wijze te woord.

Neem contact met ons op
Telefoonservice Advocatuur voor betere telefonische bereikbaarheid

PROFESSIONEEL EN DISCREET

Kunnen wij niet direct een antwoord geven op de vraag die gesteld wordt? Ieder telefoontje wordt voor u gearchiveerd en per mail of sms ontvangt u een notificatie van het gesprek met de gewenste vervolgactie. Met onze dienst heeft u een secretaresse op afstand met ervaring binnen de advocatuur.

Telefoonservice voor de Advocatuur van Officion: voor een betere bereikbaarheid van uw advocatenkantoor. Altijd professioneel en discreet.

Neem contact op

'Telefoonservice Advocatuur': altijd professioneel en discreet

Zelfstandige advocaten kennen een druk bestaan. Pleidooien moeten worden uitgewerkt, correspondenties moeten binnen een redelijke termijn worden afgehandeld en dan kan het ook nog voorkomen dat u naar cliënten moet waardoor u tijdelijk niet op kantoor aanwezig bent. Het aannemen van een secretaresse lijkt daardoor een logische stap, maar is voor zelfstandige advocaten vaak niet haalbaar door de hoge kosten die hiermee gepaard gaan. Gelukkig biedt ook in deze situatie de Telefoonservice voor advocaten van Officion uitkomst.

DIENSTVERLENING OP MAAT...

Niet alleen voor de 'Telefoonservice Advocaten' kunt u bij ons terecht. Ook administratieve taken zoals het beantwoorden van de e-mail, afhandeling van post, kopieerwerk en het uitwerken van brieven en offertes kunnen wij voor u verzorgen. Met onze ruime ervaring in de advocatuur bent u verzekerd van een professionele afhandeling van telefoontjes en andere administratieve taken voor zelfstandige advocaten of advocatenkantoren. Kortom, wij bieden u de mogelijkheid tot volledige secretariële ondersteuning en telefonische antwoordservice op afstand.

Neem contact met ons op
Telefoonservice Advocatuur voor betere telefonische bereikbaarheid
 

Neem gerust contact met ons op