Telefoonservice Friesland | Hulp op afstand

TELEFOON

Beantwoording

TELEFOON

Beantwoording

Kampt uw bedrijf met flinke groei waardoor u het aantal inkomende telefoontjes niet langer bij kunt houden?

Lees verder

SECRETARESSE

SERVICE

SECRETARESSE

SERVICE

Wat uw situatie ook is, Officion is gespecialiseerd in het bieden van secretariële ondersteuning op afstand

Lees verder

AGENDA

Beheer

AGENDA

Beheer

Meer tijd nodig? Ook met agendabeheer kunnen wij uw bedrijf ondersteunen.

Lees verder

OUTBOUND

BELLEN

OUTBOUND

BELLEN

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor inbound telefoongesprekken...

Lees verder

Niet storen

Tijdens werkzaamheden?

Telefoonservice Friesland? Veel klantcontact verloopt via de telefoon. Maar wat nu als uw bedrijf in Friesland door de aantrekkende economie de groeiende vraag aan telefonisch contact niet bij kan houden? Of wellicht heeft uw bedrijf in Friesland te maken met piekmomenten in het aantal inkomende telefoontjes, maar is het aantal piekmomenten niet genoeg voor het structureel aannemen van een extra telefoniste? Misschien bent u wel zelfstandige in Friesland en bent u op zoek naar een oplossing om niet langer telefonisch gestoord te worden tijdens uw werkzaamheden?

Neem contact met ons op
Telefoonservice Friesland | Hulp op afstand

Wij helpen ondernemers

Herkent u zich in één van deze situaties? Dan is Telefoonservice Friesland zeker iets voor u. Wij zijn Officion en met onze telefoonservice helpen wij ondernemers in zeer uiteenlopende branches met het verbeteren van hun telefonische bereikbaarheid.

Telefoonservice Friesland van Officion: voor alle ondernemers die hun telefonische bereikbaarheid willen verbeteren

Ook hulp nodig?

Hoe werkt de telefoonservice van Officion?

Officion is een bedrijf wat erop gericht is om uw bedrijf te ondersteunen waar u dit wenst. Dit doen wij hoofdzakelijk met onze telefoon antwoordservice. Wij nemen namens uw bedrijf op afstand de telefoon aan en staan de beller te woord. De inhoud van het gesprek noteren wij in een door ons ontwikkelde online omgeving. Wanneer wij de beller direct kunnen voorzien van een antwoord, zullen wij dit voor u doen. Mocht de gewenste actie vanuit de beller buiten onze mogelijkheden liggen, dan noteren wij de gewenste vervolgactie voor u. U ontvangt per mail of sms vervolgens een notificatie dat er een telefoongesprek heeft plaatsgevonden en de details van dit gesprek vindt u terug in uw eigen online klantomgeving. Vervolgens kunt u op een moment dat het u schikt - goed gebrieft - contact opnemen met de beller met de wetenschap dat uw beschikbaarheid geen moment ter discussie heeft gestaan.

In hoofdlijnen kunt u bij ons terecht voor twee verschillende diensten. Wij kunnen al het telefonisch verkeer voor uw bedrijf beantwoorden waardoor wij als telefoniste op afstand functioneren. Maar wij kunnen ook de piekmomenten voor u opvangen of de telefoon naar ons door laten schakelen wanneer u telefonisch niet bereikbaar bent. Hierdoor krijgen bellers te allen tijde iemand te spreken. Bellers die niemand van uw bedrijf te spreken kunnen krijgen door drukte of afwezigheid, worden dan automatisch naar ons doorgeschakeld.

Ondersteuning op afstand...

Telefoonservice Friesland is een onderdeel van ons totale pakket aan mogelijkheden. Zoals eerder aangegeven, zijn wij er om uw bedrijf te ondersteunen waar u dit wenst. Hierbij is het niet alleen mogelijk om uw telefoontjes te beantwoorden, maar ook andere administratieve taken die op afstand kunnen worden gedaan, kunnen wij van u overnemen. Of het nu gaat om het beantwoorden van mail, afhandeling van poststukken, uitwerken van offertes of het verzorgen van kopieerwerk: wij kunnen het voor u verzorgen. De mensen die bij Officion werken, hebben veel ervaring met het bieden van secretariële ondersteuning op afstand voor bedrijven uit zeer uiteenlopende branches.

En doordat wij met een klein team werken, kunnen wij professionaliteit en discretie te allen tijde garanderen. Voor zowel telefonische antwoordservice als secretariële ondersteuning op afstand bent u dus bij Officion aan het juiste adres.

Neem contact met ons op
Telefoonservice Friesland | Hulp op afstand

Waarom u voor

Officion zou kunnen kiezen

  • Veel ervaring in een groot aantal branches
  • Professionele ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft
  • Klein team waardoor we zeer discreet zijn
  • Online klantomgeving voor alle gespreksdetails
  • Loop geen potentiële klanten meer mis
Neem contact met ons op

ONZE REFERENTIES

LIEGEN ER NIET OM

Wij vinden het fijn als onze klanten tevreden zijn. Daar gaan we voor, iedere dag! Hieronder wat uitspraken. We gaan er bijna van blozen!

Jaren mee samen gewerkt. Ik ben praktijk voor fysio en heb met volle tevredenheid met Aletta en Petra samengewerkt. Professioneel, correct en goede prijs:kwaliteit verhouding.
'Zeer professioneel en prettig persoonlijk'

Gedegen en solide secretariaat- en antwoordservice. Maandag tot en met vrijdag staan ze telefonisch van 8.30 - 17.00 uur voor mijn praktijk paraat om zo nieuwe klanten in te plannen, bestaande afspraken te cancelen of te verwijderen.

Vandaag kreeg ik het zoveelste compliment over de wijze waarop jullie de mensen te woord staan!

Ik krijg altijd complimenten over de manier waarop men te woord wordt gestaan en ervaar het altijd als heel professioneel, representatief en to the point.  En ik vind het ook wel stoer natuurlijk.

 

Neem gerust contact met ons op