Secretaresse service op afstand: natuurlijk door Officion

Doen waar je

goed in bent!

Heeft u wel eens nagedacht over secretaresse service op afstand?

Veel bedrijven krijgen te maken met groei van hun klantenbestand en daarmee ook van hun werkzaamheden. Hierdoor kan het voorkomen dat er (tijdelijk) extra capaciteit nodig is op uw secretariële afdeling. Ook komt het vaak voor dat zelfstandigen niet genoeg werk hebben om structureel een secretaresse in dienst te nemen, maar dat ze te weinig tijd hebben om alle taken zelf uit te voeren.

Of u zich nu graag bezig wilt houden met de werkzaamheden waar u goed in bent en u de rest uit wilt besteden of dat u (tijdelijk) extra capaciteit nodig hebt: secretaresse service op afstand kan u de oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Lees er hieronder meer over.

Neem contact met ons op
Secretaresse service

volledig uit handen nemen

Officion kan u ondersteunen met verschillende secretariële werkzaamheden. Maar we kunnen het u ook volledig uit handen nemen, bijvoorbeeld als u als zelfstandige werkt en u zich liever bezighoudt met wat u het liefst doet. Officion kan onder andere de volgende taken voor u uitvoeren: het bijhouden van uw agenda, het bijhouden van uw e-mail, het doen van kopieerwerk, het beantwoorden van telefonisch klantencontact, het uitwerken van offertes, het bieden van klantenservice, enzovoort.

Wij bieden in hoofdlijnen twee diensten aan, namelijk structurele secretariële ondersteuning en tijdelijke ondersteuning of ondersteuning op piekmomenten. Wij passen onze dienstverlening volledig aan aan uw wensen.

Neem contact met ons op

Bij Officion vindt u een kleinschalig team

Het bedrijf Officion is gevestigd in het hart van het mooie Drenthe (Beilen), maar onze klanten vindt u verspreid over heel Nederland. Bij Officion vindt u een kleinschalig team, waardoor korte lijntjes ontstaan en waardoor wij te allen tijde de professionaliteit en discretie van onze diensten kunnen garanderen. Onze medewerkers hebben ervaring met bedrijven in zeer uiteenlopende branches en zijn ook al jaren actief met het bieden van secretariële ondersteuning, waardoor inwerken niet nodig is. Onze medewerkers kunnen direct voor u aan de slag.

Waarom u voor

Officion zou moeten kiezen

  • Veel ervaring met het bieden van secretariële ondersteuning
  • Kleinschalig, professioneel en discreet team staat altijd voor u paraat
  • Aan mogelijkheden geen gebrek
  • Wij ondersteunen u waar en wanneer u dit wilt
Neem contact met ons op

ONZE REFERENTIES

LIEGEN ER NIET OM

Wij vinden het fijn als onze klanten tevreden zijn. Daar gaan we voor, iedere dag! Hieronder wat uitspraken. We gaan er bijna van blozen!

Jaren mee samen gewerkt. Ik ben praktijk voor fysio en heb met volle tevredenheid met Aletta en Petra samengewerkt. Professioneel, correct en goede prijs:kwaliteit verhouding.
'Zeer professioneel en prettig persoonlijk'

Gedegen en solide secretariaat- en antwoordservice. Maandag tot en met vrijdag staan ze telefonisch van 8.30 - 17.00 uur voor mijn praktijk paraat om zo nieuwe klanten in te plannen, bestaande afspraken te cancelen of te verwijderen.

Vandaag kreeg ik het zoveelste compliment over de wijze waarop jullie de mensen te woord staan!

Ik krijg altijd complimenten over de manier waarop men te woord wordt gestaan en ervaar het altijd als heel professioneel, representatief en to the point.  En ik vind het ook wel stoer natuurlijk.

 

Neem gerust contact met ons op